Bun venit !

Cedratine incepea sa prinda contur acum multi ani, odata cu primul meu pas asezat pe un tinut arab. Imbatat de mirosuri de cacao si anason, invata sa-si deschida sufletul spre o noua dragoste: Mancarea.

Reintors acasa, in Clujul natal, incepe sa simta efectele unei pasiuni adevarate.

Incepe sa se implice zi de zi in descoperirea de bunatati si in analizarea fiecarei farame de gust.

Incepand cu anul 2009, pasiunea se transforma in studii, cursuri si competitii, iar azi totul se transforma in Cedratine.ro

Cedratine, reprezinta aceea parte din mine care viseaza neincetat spre un nou tinut,spre o noua cultura si spre gusturi desavarsite.

Reteta lunii

Crostata cu zmeura

Pentru ca aluatul de la tarta sa iasa crocant si un pic sfaramicios este important sa folosim ingredintele foarte reci (untul si apa) si de cate ori manevram aluatul sa avem mainile reci astfel incat untul sa nu se topeasca, el e cel care da consistenta crustei. De asemenea cand formam tarta trebuie sa lucram foarte rapid....

citeste mai mult

Newsletter

Pentru a primi noutati culinare aboneaza-te la newsletter

Email:
Votez Cristian Gog la romanii au talent!

Zâmbete dulci

Nepoti de Craciun
Diana Secara