Penne Tricolore Abrudane

Penne Tricolore Abrudane

Ingrediente

Pentru 4 portii:

400 g penne tricolore
un galbenus de ou
100 g branza Gorgonzola
200 g cascaval ras
150 g sunca afumata
150 g bacon
100 g parmezan proaspat ras
ulei de floarea soarelui
sare
piper

Timp de preparare: 30 de minute

Totul e doar de imaginatie atunci cand vine vorba de paste,deschizi frigiderul si incepi alegerea magica dintre ingredientele disponibile.

Penne Abrudane,este o reteta rapida si foarte gustoasa pregatita pentru un om special din viata mea si notata de acesta cu 10*.



Fierbem pennele conform indicatiilor de pe ambalaj,in apa cu putina sare.
Intr-o tigaie incinsa,in care am adaugam in prealabil ulei, adaugam sunca afumata si baconul si lasam la calit.
Cand sunt rumenite,adaugam branza Gorgonzola si cascavalul ras,apoi galbenusul de ou.
Dam gust cu sare si piper.
Adaugam pennele in tigaie si amestecam.
Servim cu parmezan proaspat ras.

Pofta buna!