Spaghete Quattro Formaggi

Spaghete Quattro Formaggi

Ingrediente

500g spaghete
50g unt
200 ml smantana
125g branza brie
125g branza camembert
125g gorgonzola
125g parmesan
piper alb
sare

Timp de preparare: 25 minute

Intr-o tigaie punem untul la topit
Apoi adaugam smantana, branzeturile taiate in cubulete.
Prefer sa tai branzeturile pentru a facilita topirea lor.
Lasam la foc mic pana obtinem o pasta mai groasa.
Fierbem spaghetele, intr-o oala mare, respectand cantitate de apa necesara (la 100g de paste adaugam 1 litru de apa) pentru ca pastele sa nu se lipeasca.
Nu adaug ulei sau sare, dar adaug o lingurita de unt cand apa fierbe.
Dupa ce spaghetele s-au fiert, le strecuram si le adaugam peste sos.
Adaugam putin piper alb si sare.(recomand sa adaugam sarea la sfarsit deoarece branzeturile sunt sarate)