Aperitive

Foietaj cu telemea

Foietaj cu telemea

Intindem bine foietajul si il portionam in mod egal. Asezam in mijlocul fiecarui patratel de aluat o lingurita de telemea si il impachetam. Cu ajutorul unei pensule,ungem cu ou patratelele de foietaj. Lasam la cuptor timp de 10-15 minute. ...

citeste mai mult

 

Bruschete cu mozzarella

Bruschete cu mozzarella

Taiem bagheta felii subtiri si o ungem cu ulei de masline....

citeste mai mult

 

Bruschete cu rosii

Bruschete cu rosii

Taiem bagheta felii subtiri si o ungem cu ulei de masline.Punem painea in cuptor pana se rumeneste. Taiem rosiile,usturoiul si busuiocul cubulete foarte mici si le amestecam intr-un bol. Adaugam mixtul peste feliile crocante de paine. ...

citeste mai mult

 

Calamari pane

Calamari pane

Dam rondelele de calamar prin faina,ou si pesmet. Le condimentam cu sare si piper si le prajim in ulei pana cand devin crocante si aurii....

citeste mai mult

 

Pachetele cu mozzarella

Pachetele cu mozzarella

Intre doua felii de paine toast,asezam o felie de mozzarella.Trecem prin faina si oua,apoi punem la prajit pana cand primeste o culoare aurie....

citeste mai mult

 

Risotto Milanese

Risotto Milanese

Risotto este un mod traditional de preparare a orezului.Istoria completa a acestei retete o gasiti la pagina "Despre..." ...

citeste mai mult

 

Reteta lunii

Crostata cu zmeura

Pentru ca aluatul de la tarta sa iasa crocant si un pic sfaramicios este important sa folosim ingredintele foarte reci (untul si apa) si de cate ori manevram aluatul sa avem mainile reci astfel incat untul sa nu se topeasca, el e cel care da consistenta crustei. De asemenea cand formam tarta trebuie sa lucram foarte rapid....

citeste mai mult

Newsletter

Pentru a primi noutati culinare aboneaza-te la newsletter

Email: