Fripturi

Crap salbatic umplut cu legume

Crap salbatic umplut cu legume

Spalam si curatam pestele. Taiem legumele cubulete. Calim legumele in putin ulei,le condimentam si le adaugam putina lamaie. Umplem pestele cu mixtul de legume si dam la cuptor pentru 25-30 de minute....

citeste mai mult

 

Magatello

Magatello

Magatello este partea posterioara a pulpei de vita,carne slaba,insa fibroasa si uscata.Preparat intr-un sos cremos de rosii si vin,se asorteaza perfect cu vinurile romanesti cum ar fi:Hyprion-Cabernet Sauvignon sau Domeniile Sahateni-Feteasca Neagra. Asadar,bun venit la cina perfecta!...

citeste mai mult

 

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco alla Milanese

Istoria retetei "Ossobuco"o puteti gasi la pagina "Despre..."Aceasta reteta vine sa completeze Risotto Milanese. Putem folosi pentru Ossobuco,sosul Gremolata(sos de lamaie si usturoi)...

citeste mai mult

 

Pui Marengo

Pui Marengo

Denumirea unor preparate culinare are la origine o intreaga istorie.Istoria acestei retete o puteti afla la pagina "Despre..."Pentru ca azi,14 iulie,sarbatorim ziua nationala a Frantei,am ales o reteta strict legata de acest eveniment,care poarta numele unei mari victorii. ...

citeste mai mult

 

Vita cu ghimbir si sos de agrise

Vita cu ghimbir si sos de agrise

Putem marina optional carnea in urmatorul amestec:(ulei de masline,cimbru,rozmarin,patrunjel verde,nucsoara).Apoi o prajim la gratar alaturi de ghimbirul si morcovul taiat julienne....

citeste mai mult

 

Piept de rata in sos de ananas

Piept de rata in sos de ananas

Pieptul de rata se unge bine cu marinata obtinuta din:ulei de masline,foi de dafin tocate,patrunjel verde,cimbru,usturoi si sare)se acopera si se lasa la rece 12 ore. Se cresteaza piele in 3-4 locuri. Se pune in tigaia incinsa cu pielea in jos,se lasa pana se obtine o culoare aurie si se intoarce....

citeste mai mult

 

Cotlet de berbecut

Cotlet de berbecut

Cotletele se condimenteaza si se pun la marinat cu ierburi aromate si ulei de masline,acoperind vasul cu folie.Lasam la marinat minim 30 de minute in frigider. ...

citeste mai mult

 

Reteta lunii

Crostata cu zmeura

Pentru ca aluatul de la tarta sa iasa crocant si un pic sfaramicios este important sa folosim ingredintele foarte reci (untul si apa) si de cate ori manevram aluatul sa avem mainile reci astfel incat untul sa nu se topeasca, el e cel care da consistenta crustei. De asemenea cand formam tarta trebuie sa lucram foarte rapid....

citeste mai mult

Newsletter

Pentru a primi noutati culinare aboneaza-te la newsletter

Email: